Kontakt

Dropstress.dk
Kirkestræde 4, 9740 Jerslev
+45 29 86 17 10
jan@dropstress.dk

IMG_4362

Jan Christoffersen

Jeg har selv været der

Det var mange år med meget fart på og store ambitioner der dog kulminerede en mørk mandag morgen i efteråret 2012 hvor jeg var på vej til et større møde.

Jeg kunne mærke, at det var ekstra svært at komme ud af sengen denne morgen. Mit hoved føltes som om det ville sprænges, jeg kunne ikke fokusere eller koncentrere mig og alle muskler var spændte i min krop. Jeg kom dog afsted, men kunne efterfølgende intet huske fra den dag. Dagen efter var det værre og jeg sygemeldte mig og det skulle vise sig, at blive et længere forløb hvor der gik næsten et år før jeg var i stand til at vende tilbage til arbejdsmarkedet. 

Diagnosen – alvorlig stress!

Om mig

Jeg er født i det herrens år 1965 og bor i Jerslev ved Brønderslev. Min karriere har spændt vidt fra en tid i forsvaret til lederstillinger i det private, herunder HR-stillinger.

Jeg har altid interesseret mig mest for, at arbejde med mennesker og har (efter min stressperiode) løbende taget uddannelser med henblik på selvudvikling samt at coache og træne andre. 

Min uddannelse består bl.a. i en certificering som NLP Practitioner hos Rowsing Management samt certificeret Stressmaster hos Lisbeth Fruensgaard.

Jeg arbejder bl.a. med stress blandt studerende, ansatte i firmaer men også privatpersoner. Som noget nyt kan jeg nu give konsultationer on-line.

Første session koster dig ikke noget – her finder vi frem til hvad der tricker din stress og hvad der skal til for at få dig ud af den.

Dropstress.dk - Kirkestræde 4, 9740 Jerslev - +45 29 86 17 10 - jan@dropstress.dk